Armering

Bygg och renovering

Vi utför många vanliga och ovanliga tjänster inom bygg och renovering - från rena rutinuppdrag som målning, kakling och kök till att gjuta betongfundament och gräva grund.

Vi sätter rätt man på rätt plats, vilket innebär att den som utför jobb som kräver specialistkunskap och/eller utbildning också har det. Vi arbetar efter fackmässiga regler och krav, använder godkända material och skyddsutrustning där det krävs.

Du kan lita på att vi:

  • Identifierar oss med ID06
  • Använder varsel- och skyddsklädsel
  • Använder enhetliga och profilerade arbetskläder
  • Är "hela och rena"
  • Talar svenska
  • Har erfarenhet av det vi åtar oss att göra

Exempel på tjänster inom bygg och renovering

Vi utför målning och måleritjänster

Måleri

Måleri i små och stora lokaler - större fastigheter med hundratals lägenheter är inte främmande. Vi målar trapphus, fasader och lägenheter i samband med byggnation.

Vi har lager med personal

Lager

Behöver du utrymme så har vi lager i alla storlekar. Du kan hyra lager med fri tillgång alternativ beställa leverans av produkter ur lagret när det behövs.

Vi står till tjänst med arbetsledare

Arbetsledare

Erfarna arbetsledare vet hur man får jobbet gjort. Du kan hos oss hyra en person som sätter sig in i projektet och leder arbetsgruppen till mål.

Vi hjälper er med montering

Montering

Kök, möbler, inredning av olika slag - mycket som beställs idag behöver monteras. Vi kan montera och sätta upp allt från tavlor till kök och vitvaror.

Vi har en egen bifirma för allt som rör VVS

VVS

Vi har en egen bifirma som endast utför VVS-arbeten. Ring när ni får stopp i avloppen, dra nya ledningar eller byta stammar. Vi utför akuta ärenden under jour. Läs mer om VVS.

Vi har behöriga elektriker

El

Behöriga elektriker för eldragning, installation av vitvaror, lampor, uttag etc. Utbildade, certifierade och redo att hjälpa till i alla typer av projekt.

Bygg och renoveringsarbeten

Renovering

Ny vindsvåning av råvinden, nytt badrum, veranda, fukt- och mögelskador etc. Det finns många anledningar till varför man vill renovera. Vi kan hjälpa till från idéarbetet till färdigställt projekt.

Golvläggning och gjutning av golv

Golv

Vi gjuter golv, monterar parkett och lägger linoleum och klinkers. Alla typer av golvarbeten utförs med precision och kvalitet. 

Transport

Transport

Vi ordnar punktliga transporter av allt från byggmaterial till fyllningsmassor. Skulle det röra sig om känsligt gods tar vi hand om det med stor försiktighet.

Tunga lyft

Lyft

Säkra lyft är en förutsättning för många byggen, speciellt på trånga gator i innerstaden. Vi utnyttjar skylifts, pelarliftar, saxliftar och andra typer av maskiner för ändamålet.

Truckförare

Truck

Vi har truckförare redo att rycka in för längre och kortare uppdrag. Vi har alla typer av erforderliga behörigheter och körkort beroende av storlek på truckar.

Flaggvakt

Flaggvakt

Vi har utbildade flaggvakter med utrustning för arbete vid vägarbeten eller för omdirigering av trafik på byggarbetsplatser och utfarter.

Hjullastare

Vi har en egen hjullastare med teleskop. Uthyres med eller utan förare för uppdrag av varierande längd i Stockholmsområdet.

Preparering inför gjutning av betongtrappa

Markarbeten

Vi anlägger vägar, uppfarter och förbereder husgrunder med kunskap om material och metodik.

Platt- och stensättning

Plattläggning och stensättning skapar hållbara underlag som är lätta att hålla efter.

Grönytor

Ingen utemiljö är komplett utan levande, gröna inslag. Vi arbetar med plantering av gräs, träd och buskar.

Styrka i mångfald

Styrka i mångfald och erfarenhet

Vi möter våra kunder behov i stora och små projekt, över längre eller kortare tid.

Vi står för prisvärd, flexibel och öppen service där få projekt och samarbetsformer är främmande. Utöver våra byggtjänster är ett av de ben vi står på städning av olika slag.

Läs gärna mer om våra städtjänster nedan och tveka inte att höra av dig om du undrar över något eller behöver hjälp.

Några av våra kunder