Entrédörrar

28 års erfarenhet av bygg och städ

Vår verksamhet sträcker sig över många områden och vi har personal redo för omplacering även vid kort varsel. Vår personal åker dit de behövs för kortare eller längre uppdrag. 

Som servicebolag vill vi vara tillgängliga och flexibla, oavsett uppdragets omfattning. Vi har idag kunder i större byggbolag och agerar underentreprenör i frågor som säkra lyft, bodstädning, byggstäd och tjänster såsom fastighetsskötsel och kontorsstädning.

Historia

Vi har varit verksamma sedan 1993. Bolaget startades och drivs ännu, av Kenan Celik, eldsjälen bakom företaget och tidigare verksam på chefspositioner inom branschen.

Bolaget växte på kort tid och omsättningen har som mest legat på omkring 20 miljoner med ett 40-tal anställda.

Idag har verksamheten delats upp i fler bolag som alla har den syn på service och problemlösning som gjort oss framgångsrika.

Vi deltar aktivt i de utbildningar som våra leverantörer av förbrukningsvaror och maskiner genomför samt delger våra synpunkter på hållbar utveckling. Allt för att sprida vår syn på miljön som en viktig del av alla verksamheter.

Vår personal

I vår typ av verksamhet är personalen den främsta resursen och hur man utvecklar sin personal talar tydligt för hur man är som företag som stort. 

Vi har alltid varit måna om vår personal och har idag en väldigt låg sjukfrånvaro, vilket vi tycker säger lite om personalvården inom bolaget.

Du kan räkna med utbildad, erfaren personal som talar svenska. Vår personalstyrka är mångkulturell vilket vi ser som en fördel. Alla har genomgått introduktionsutbildning och bär arbetskläder, ID-bricka och för det specifika projektet avsedda skydds- och varselklädsel.

Vi tillämpar kollektivavtal tecknade med HRF, Fastighetsanställdas förbund, UNIONEN samt Byggnadsarbetarförbundet.

Service

Med vår erfarenhet är det få projekt som skapar huvudbry. Vi utför projekt inom en rad områden och just inom vårt expertområden byggstäd är det ofta rena rutinuppdrag.

Då det handlar om bodstädning, grovstädning, finstädning och närliggande områden kommer vår erfarenhet väl till pass och vi är snabbt på plats. Vi utför även byggnation av olika slag, transporter, lyft och liknande uppdrag med stort säkerhetstänk.

Oavsett vilka uppdrag vi utför för dig har du ett telefonnummer direkt till ledningen som du kan ringa dygnet runt.

Räkna med kunskap och service

Kvalitet och service

Kort sagt är vår ambition att vara en mångsidig partner som snabbt kan bistå våra kunder med all hjälp de kan tänkas behöva.

Det betyder att vi svarar mot behov och önskemål på ett tryggt, stabilt och korrekt sätt. Vi skickar aldrig personal utan utbildning till ett jobb som kräver det, och ser till att vår personalstyrka har den kunskap som behövs för att kunna utföra ett bra jobb.

Vi har delat upp våra tjänster i två områden – städ och byggtjänster. Klicka på någon av knapparna för att läsa mer om vad vi kan bistå med.

Några av våra kunder