Dammsugning

Städtjänster

Städning är ett av våra specialistområden och vi har väldigt mycket erfarenhet av städtjänster i alla dess former.

Oavsett om det handlar om byggstädning på några av Stockholms största arbetsplatser eller kontorsstädning på veckobasis är vi rätt bolag för projektet. Vi är snabbt på plats och arbetar efter de mönster och rutiner vi kommer överens om.

Kontakta oss så kommer vi och ger dig ett kostnadsförslag på plats.

Exempel på städtjänster

Dödsbon

Dödsbon

Vi sköter allt kring bostaden när det gäller dödsbon – tömning, sophantering och grov- och finstädning. Ring oss på 0707-75 75 23 för direktkontakt kring dödsbon.

Byggstädning på byggarbetsplatser

Byggstäd

På byggen behövs ofta starka personer som inte räds för att smutsa ner sig eller ta i. Då det sker parallellt med byggnationen är det viktigt att hålla undan och mer eller mindre verka utan att synas.

Vi är bra på kontorsstädning

Kontorsstäd

Vi håller kontoret snyggt, rent och hygieniskt så ofta ni önskar. Vid denna typ av uppdrag har vi verktyg och medel i en städskrubb och byter toarullar, tömmer papperskorgar, dammsuger, våttorkar och dammar av.

Vi utför bodstädning på byggarbetsplatser

Bodstädning

I byggboden har brus, betongdamm och lera en given plats - ofta överallt. Vi ser till att det hålls fräscht och trevligt så att det  går att käka matlåda i boden under hela byggets fortlöpande.

Vi utför trappstädning

Trappstäd

Trappstädning utförs kostnadseffektivt och med kvalitet. Vi kommer med allt som behövs och sköter allt från enklare klottersanering till regelbunden våttorkning och fönsterputs.

Fönsterputs på kontor och fastigheter

Fönsterputsning

Rena fönster är ett bra mått på resterande städning och bör ingå i det löpande underhållet. Vi utför fönsterputsning i små kontor såväl som höghus, trapphus och gallerior.

Mattvätt

Mattvätt

Entrémattor, kontorsmattor och liknande typ kör vi iväg till tvätt och levererar nya. Har ni flera uppsättningar sker detta sömlöst, dvs vi lämnar av nytvättade mattor när vi hämtar de smutsiga.

Vi utför grovstädning

Grovstädning

Efter bodelning, dödsbo eller konkurs kan det finnas behov av städning för att få bort det värsta. Vi transporterar bort skräp, dammsuger och tvättar bort större fläckar.

Vi utför finstädning på kontor och hem

Finstädning

Finstädning eller flyttstädning handlar om att få fram det bästa ur befintliga lokaler. Här går vi igenom skåp, rengör bakom vitvaror och städar i skrymslen som kanske inte städats på länge. 

Backmangruppen - Allt inom städ och bygg

Lång erfarenhet och nöjda kunder

Vi har arbetat med städ sedan bolaget startades 1993. Det ger oss ett ovärderligt framsteg ifråga om erfarenhet.

Vi har maskiner, verktyg och kunskap om material och hur de bäst rengörs för att bibehålla sin livslängd och kvalitet. Vidare vet vi vad som bäst fungerar för olika typer av fläckar och vilka metoder som ger bäst resultat.

Prova oss gärna, vi ser till att du blir nöjd. Projektet kan handlar om ett litet kontor såväl som byggstädning på stora arbetsplatser. Vi ser till att inte komma i vägen och jobbar efter devisen "verka men inte synas".

Några av våra kunder